امتحان مشترک سال ۱۴۴۵ دوره های عالمیه، عالیه و خامسه علمای کرام مدارس خصوصی در ولایت فاریاب

faryab_admin
Sun, Jan 21 2024 10:10 AM
امتحان مشترک سال ۱۴۴۵ دوره های عالمیه، عالیه و خامسه علمای کرام مدارس خصوصی  در ولایت فاریاب

یوم جمعه مورخ ۷ رجب المرجب ۱۴۴۵ه. ق. برابر با  ۲۹جدی ۱۴۰۲ خورشیدی، جلسه راهنمایی برای ممتحنین دوره های خامسه، عالیه و عالمیه در سالون تکنولوژی معلوماتی پوهنتون فاریاب با حضور محترم مفتی صاحب عبدالمبین، نگران اعلی جامعات و تخصصات و هیآت معیتی شان،  محترم شیخ محمد نبی غفوری مهتمم دارالعلوم امام ابوحنیفه رح، مولوی صاحب سید حفیظ الله معتصم بالله، رییس معارف فاریاب، مفتی صاحب محمد نصیر معاون تعلیمات اسلامی ریاست معارف، شیخ صاحب حیات الله حلیم، رییس شورای علما، مولوی صاحب محمد محق، رییس پوهنتون فاریاب، معاونین پوهنتون، رؤسای پوهنحی ها، شیوخ و علمای کرام، استادان و مهمانان گرامی، برگزار گردید.

نشست یاد شده، با تلاوت آياتی چند از قرآن کریم توسط محترم حافظ سید بهاء الدین انصاری، رییس پوهنحی ادبیات و علوم بشری آغاز و متعاقبا محترم پوهنیار حبیب الله ادیب معاون امور محصلان پوهنتون فاریاب، به نماینده گی از این نهاد، با خوش آمد گویی به مهمانان عالیقدر، وعدۀ همکاری در راستای برگزاری هرچه بهتر این امتحان را سپرد؛ همچنان در ادامه محترم شیخ محمد نبی غفوری مهتمم دارالعلوم امام ابوحنیفه رح، مفتی صاحب عبدالمبین، نگران اعلی جامعات و تخصصات، مفتی صاحب محمد نصیر معاون تعلیمات اسلامی ریاست معارف،  ضمن سخنان رهنمودی و عالمانه شان، بر شفافیت امتحانی که قرار است، یک هفته (شنبه ۸ رجب الی پنجشنبه ۱۳ رجب سال جاری) در سه محل (لیسه خراسان، لیسه عربخانه و پوهنتون فاریاب) ادامه داشته باشد و در آن (۳۷۶۴) نفر از طلاب و علمای عظام در درجه‌های مختلف علوم دینی اشتراک خواهند داشت، تأکید نمودند.

نشست مذکور با دعای خیر محترم شیخ صاحب حیات الله حلیم، رییس شورای علمای ولایت فاریاب، اختتام یافت.

Latest news

Tue, Feb 06 2024 11:56 AM

ارزیابی کارکردها و فعالیت های سالانه رؤسای پوهنحی های پوهنتون فاریاب

کارکردها و فعالیت های سالانه رؤسای پوهنحی های هشتگانه پوهنتون فاریاب، مطابق چک لست تٲیید شده ریاست محترم تضمین کیفیت و اعتبار دهی وزارت محترم تحصیلات عالی، به اساس تقسیم اوقات تنظیم شده. . .

Tue, Feb 06 2024 11:36 AM

تدویر ورکشاپ یک روزه آگاهی دهی

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱۲ برابر با ۱۴۴۵/۷/۲۰ ه. ق.

بر مبنای پلان استراتیژیک پوهنتون فاریاب و به تبع آن، مطابق برنامه های مرتبه آمریت تحقیقات معاونیت تحقیقات و مجله علمی، ورکشاپ یک روزه، تحت. . .

Wed, Jan 31 2024 10:59 AM

معرفی آمر جدید تقرر و ترفیعات علمی استادان پوهنتون فاریاب

امروز دوشنبه ۹/ ۱۱/ ۱۴۰۲ مطابق/۷/۱۷/ ۱۴۴۵ ه. ق. مجلس معرفی آمر جدید تقرر و ترفیعات علمی استادان پوهنتون فاریاب، در سالون آمریت تکنولوژی معلوماتی این نهاد، با اشتراک محترم مولوی محمد محق. . .

BACK TO NEWS